Скачать через торрент Адміністративна юстиція України:проблеми теорії і практики. Настільна книга судді Административная юстиция Украины:проблемы теории и практики. Настольная книга судьи - бесплатно torrent (книга, аудиокнига, журнал, комикс

Статистика раздачи
Размер:  2 MB   |    Зарегистрирован:  12 лет   |    .torrent скачан:  51 раз   |   
Раздают:  1  
   
 
Автор Сообщение

Eva

avatar Eva


Адміністративна юстиція України: проблеми теорії і практики. Настільна книга судді/Административная юстиция Украины:проблемы теории и практики. Настольная книга судьи

Год выпуска: 2007
Автор: под общ. ред О.М. Пасенюка
Жанр: Монография
Издательство: К.: Истина
ISBN: 978-966-8909-08-5
Язык: Украинский
Формат: PDF
Качество: eBook (изначально компьютерное)
Количество страниц: 608
Описание: В книге с учетом последних достижений науки административной юстиции и судебной практики исследуются основные положения административного судопроизводства и административного права.
Книга предназначена для судей, работников органов государственной власти, правоохранительных органов, адвокатов, ученых, преподавателей и студентов юридических вузов, а также всех тех, кто интересуется современным состоянием и актуальными проблемами административной юстиции.
Настільна книга судді складається з дев’яти розділів та додатків.

Так, розділ перший містить теоретичну основу адміністративної юстиції: поняття адміністративної юстиції, завдання та предмет, принципи та основні інститути адміністративної юстиції.

В другому розділі ґрунтовно викладено процес становлення, розвитку адміністративної юстиції в Україні та описуються її основні моделі в інших державах.

В розділі третьому глибоко досліджуються питання функціонування адміністративного права та його розвитку. Також в даному розділі на високому науково-практичному рівні описано питання видів та класифікації адміністративних актів та адміністративних договорів.

В четвертому та п’ятому розділах викладені питання адміністративного судочинства та провадження в адміністративних справах. Автори аналізують сучасний стан адміністративного судочинства, основні інститути та тенденції його розвитку. Крім того, у 4 та 5 розділах досліджуються проблеми розмежування адміністративної юрисдикції з іншими видами юрисдикцій.

Значну увагу авторського колективу приділено шостому розділу, де всебічно аналізується механізм розгляду окремих категорій адміністративних справ, зокрема, справ щодо оскарження діянь суб’єктів владних повноважень; щодо оскарження нормативно-правових актів; щодо справ пов’язаних з виборчим процесом чи процесом референдуму, щодо справ з приводу діянь державної виконавчої служби; щодо спорів за адміністративними позовами суб’єктів владних повноважень; щодо реалізації права на мирні зібрання; щодо затримання і примусового видворення з України іноземців або осіб без громадянства; щодо справ, що виникають з податкових правовідносин; щодо справ, які виникають в сфері національної безпеки та оборони; щодо справ, пов’язаних з адміністративними договорами та компетенційними спорами; щодо справ, які виникають з правовідносин за участю митних органів, а також великої групи спорів щодо проходження публічної служби.

У розділах сьомому та восьмому описуються судові рішення в адміністративних справах, рішення Європейського суду з прав людини з питань адміністративної юстиції. Крім цього, в цих розділах йдеться про порядок виконання цих рішень.

Важливе місце в книзі займає розділ дев’ятий, де мова йде про організацію діяльності адміністративних судів.

В свою чергу додатковий матеріал видання наочно ілюструє судову практику Вищого адміністративного суду України, а також містить зразки процесуальних документів та нормативно-правові акти.


Внимание! AdBlock блокирует показ скриншотов, все вопросы к разработчикам )))

Трекер:  [ 13-Авг-2011 18:23 ]

  

Скачать .torrent

Размер .torrent файла 2 KB


Размер: 2 MB
Хэш (hash) релиза: 56a6e11945e1c06c58197754f0b8a730f43442b5
Подписка на обновления:

Еще никто не оставлял запись к записи скачать торрент Адміністративна юстиція України:проблеми теорії і практики. Настільна книга судді Административная юстиция Украины:проблемы теории и практики. Настольная книга судьи - . Будь первым!

!Обратная связь