Скачать через торрент музыку Kerem Dündar бесплатно без регистрации torrent

Статистика раздачи
Размер:  33 MB   |    Зарегистрирован:  11 лет   |    .torrent скачан:  10 раз   |   
Раздают:  1  
 

Скачать (Turkish rock / Alternative rock) Kerem Dündar (Kerem Dundar) - Seninim Yar - Kurtlar Vadisi Pusu - 2010, MP3, 128 kbps через torrent

 
 
Автор Сообщение

Galfimbul

avatar Galfimbul


Kerem Dündar / Seninim Yar - Kurtlar Vadisi Pusu

Жанр: Turkish rock / Alternative rock
Страна: Turkey
Год издания: 2010
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 128 kbps
Продолжительность: 35:49
Наличие сканов в содержимом раздачи: нет
Треклист:
01 - Seninim Yar (Kurtlar Vadisi Pusu).mp3
02 - Meleğim.mp3
03 - Gel De.mp3
04 - Desinler.mp3
05 - Sar Beni.mp3
06 - Sensiz Günlerin Ardında.mp3
07 - Gel De (2.versiyon).mp3
08 - Seninim Yar (Rock).mp3


Kerem Dündar / Press

Heard the song of “Kurtlar Vadisi”
After Kerem Dündar sang his song “Seninim Yar” in Kurtlar Vadisi” which is one of the most popular TV series in Turkey, he presented his first album “Seninim” by Avrupa Müzik.

(на турецком)
“VADİ”DEN YÜKSELEN ŞARKI:
KEREM DÜNDAR “SENİNİM YAR”
Bir ekran fenomeni olan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde seslendirdiği “Seninim Yar” şarkısı ile dikkatleri üzerinde toplayan Kerem Dündar’ın ilk albümü “Seninim” Avrupa Müzik markası ile müzik marketlerdeki yerini aldı. Türkiye’nin en çok izlenilen dizilerinden “Kurtlar Vadisi Pusu”da rol alan Kerem Dündar, dizide seslendirdiği “Seninim Yar” şarkısı ile yüz binlerce “vadi” fanatiğinin ilgi odağı oldu. Çeşitli video ve sosyal paylaşım sitelerinde yayılan şarkı, kısa sürede büyük bir kitleye ulaşarak yüz binlerce hit aldı.
Akustik ve Anadolu rock ezgileri ile bezenmiş olan albümde yer alan şarkıların tüm söz ve müziklerine kendi imzasını atan Kerem Dündar, albümün ilk video klibini “Seninim Yar” isimli şarkının rock versiyonuna çekti. Selahattin Sancaklı’nın yönetmenliğini üstlendiği klip çekimleri, Beykoz’daki eski Sümerbank fabrikasında gerçekleşti. Kerem Dündar’ın 16 saat süren klipteki performans görüntülerine barkovizyonda “Kurtlar Vadisi Pusu”da oynadığı bölümlerden derlenen bir kolaj eşlik ediyor.
“KURTLAR VADİSİ PUSU”DAKİ ROLÜ, HAYATINDAN BİR KESİT!..
Bir dönem “Vadi”de oynadığı fizyoterapist rolüyle Abdülhey’i tedavi eden ve tek hayalinin bir albümle kendi şarkılarını geniş kitlelere seslendirmek olan bir fizyoterapisti canlandıran Kerem Dündar, gerçek hayatta da bir fizyoterapist. Mesleği dolayısıyla dizinin senaristleri ile tanışan Kerem Dündar, şarkılarını ekibe dinletir. Daha sonra senaryonun gidişatı ile şarkısı denk gelince “SENİNİM YAR” dizide kullanılır ve Dündar böylece “Kurtlar Vadisi Pusu” ekibinde 10 bölüm oyuncu olarak yer alır.
Müzik dünyasına kazandırdığı yeni yeteneklerle de sektörde çıtayı hep yüksek tutan Avrupa Müzik Genel Müdürleri Cengiz Erdem ve Deniz Erdem’in yapımcılığını üstlendiği albümün aranjeleri Cihan Sezer ve İlter Kalkancı tarafından yapıldı. Meltem Taşkıran, Evrim Dökme, Togay Özyiğit, Can Özyiğit Ömer Önder ve Erdal Çelik albüme vokalleri ile destek oldu.

Доп. информация:
Label:
Avrupa Müzik

Внимание! AdBlock блокирует показ скриншотов, все вопросы к разработчикам )))

Трекер:  [ 06-Сен-2012 21:37 ]

  

Скачать .torrent

Размер .torrent файла 11 KB


Размер: 33 MB
Хэш (hash) релиза: 33672dcab0f05bef952306213672c8d228bcbfa0

Еще никто не оставлял запись к записи скачать торрент Kerem Dündar . Будь первым!

!Обратная связь